O365.edu.hel.fi login

Oppilaan sivu – Helsingin kaupunki

Oppilaan sivu | Helsingin kaupunki

Oppilaan sivu. O365Avaa uuden ikkunan on kaikkien koululaisten käytössä oleva sähköposti- ja pilvipalvelu. Voit kirjautua omilla tunnuksillasi palveluun …

Kallion ala-asteen koulun oppilaan sivu

Kirjaudu sisään – Outlook

Salasana. Pysy kirjautuneena. Kirjaudu sisään. Lisätietoja Office 365 -ohjelmistosta Helpdeskin sivuilla. © 2018 MicrosoftKotiTietosuojailmoitusHelpdesk.

Kirjaudu sisään

Salasana. Pysy kirjautuneena. Kirjaudu sisään. Lisätietoja Office 365 -ohjelmistosta Helpdeskin sivuilla. © 2018 MicrosoftKotiTietosuojailmoitusHelpdesk.

Kirjaudu sisään – Microsoft OneDrive – Outlook

Microsoft OneDrive – Access files anywhere. Create docs with free Office Online.

Kirjaudu OneDriveen Microsoft- tai Office 365 -tililläsi.

Store photos and docs online. Access them from any PC, Mac or phone. Create and work together on Word, Excel or PowerPoint documents.

Opehuone-sivusto on opettajien työkalupakki

11.4.2019 — Opehuoneeseen pääsee opetuksen – ja Helsinki1-verkon koneilla (ei matkapuhelimella) osoitteessa http://opehuone.edu.hel.fi.

Opehuone-sivustolle on koottu helsinkiläiskoulujen opettajille tärkeitä asioita ja linkkejä. Opehuone avautuu opetuksen verkossa selaimen aloitussivuna osalla kouluista. Tarkoitus on, että Opehuone tulee myöhemmin kaikkiin kouluihin opetuksen verkon aloitussivuksi.

Maksuton Microsoft Office 365 kouluille ja opiskelijoille

Maksuton Microsoft Office 365 kouluille ja opiskelijoille | Microsoft Education

Kirjoita koulun tarjoama sähköpostiosoite (esim: etunimi.sukunimi@edu.kunta.fi). Jos sinulla on ongelmia koulun sähköpostiosoitteen kanssa, ota yhteyttä koulun …

Office 365 Education on maksuton kouluille ja opiskelijoille, joilla on voimassaoleva koulun sähköpostiosoite. Opiskele ja opi tulevaisuuden taitoja näiden tehokkaiden työkalujen avulla.

Kirjautuminen sisään tai ulos Outlook.comissa – Microsoft-tuki

Kokeile näitä ratkaisuja, jos et voi kirjautua Outlook.com-, Hotmail-, Live- tai MSN-sähköpostitiliisi tai jos et ole varma, miten kirjaudut sisään tai …

Opiskelijan omat sivut – StadinAO

p. 09 310 89318 (ma–pe klo 10–14) hakutoimisto@edu.hel.fi. © Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691, www.hel.fi · Tietoa palvelusta | Anna palautetta ja kysy.

Kirjaudu Wilmaan Kirjaudu Aula-opiskelijaportaaliin Stadin AO:n kirjaston hakusivu Katso kouluruokalistat Lue Stadin AO:n tasa-arvo- ja…

Wilmaan kirjautuminen – Wilma – Helsingin kaupunki

Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta …

itslearning-sisäänkirjautumissivu

Kirjaudu edu.hel.fi -tunnuksellasi. Kirjaudu sisään itslearning- … 04/2020: Google, Microsoft 365 ja Teams videoneuvottelu -integraatiot kytketty päälle.

Keywords: o365.edu.hel.fi login